Zorg & Welzijn

Ik hou van iets betekenen voor anderen, gezondheid, verzorgen en afwisseling

Je houdt ervan om dichtbij de mens te staan. Je bent sociaal, behulpzaam en verzorgend, geïnteresseerd in mens en maatschappij en een tikkeltje onderzoekend. Je houdt van mensen verzorgen en hen laten stralen en je bent een echte teamplayer. Je bent geïnteresseerd in slimme technologische oplossingen die een steeds grotere rol spelen in de zorg. Je vindt een gezonde leefstijl belangrijk en draagt graag bij aan een positieve levensinvulling van mensen. Jij maakt voor mensen het verschil met een opleiding in dit interessegebied!
Play
Binnen de verschillende opleidingen leer je werken met verschillende doelgroepen, zoals gehandicapten, ouderen, verslaafden, maar ook jonge kinderen en zieke mensen. Je helpt en ondersteunt hen bij het omgaan met hun lichamelijke en emotionele welzijn. Een verantwoordelijke en dankbare taak! 

Bekijk ook eens de volgende

INTERESSEGEBIEDEN

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze