Begeleiding tijdens je studie

Tijdens je opleiding heb je een studieloopbaanbegeleider. Jullie voeren regelmatig gesprekken om te bespreken hoe het met je gaat. Heb je het naar je zin? Wat zijn je studieresultaten? Zijn er problemen? Je studieloopbaanbegeleider is er om jou te helpen.

Soms is er extra begeleiding nodig. Misschien twijfel je over je studiekeuze, of is er sprake van een beperking en kun je wel wat hulp gebruiken.

 

Studentenbegeleiding

Wil je meer weten over mogelijke vervolgopleidingen en loopbaanmogelijkheden? Dan kun je terecht bij Studentenbegeleiding. Via je mentor kun je hier meer informatie over krijgen.

 

Passend onderwijs

Heb je een handicap, dyslexie, chronische ziekte of stoornis? Wij bieden passend onderwijs zodat iedereen succesvol een opleiding kan volgen.

 

Topsportbegeleiding

Sport jij op hoog niveau? Dan kun je bij ons topsportbegeleiding krijgen. Je opleiding wordt afgestemd op je trainingsdagen en wedstrijden.

 

Student Ondernemers Regeling (SOR)

Wil jij naast studeren ook een bedrijf starten of heb je al een bedrijf? Dan kun je gebruikmaken van onze Student Ondernemers Regeling. Je schoolrooster kan dan in overleg afgestemd worden op je ondernemersactiviteiten. Onze ondernemerscoördinators en coaches van het Centrum voor Ondernemerschap en je loopbaanbegeleider ondersteunen je hierbij.

 

Studie en ouderschap

Ben je zwanger of ouder/verzorger? Dan kan het een extra opgave zijn om succesvol je studie te doorlopen. Wij bieden je graag zoveel mogelijk ondersteuning bij het combineren van je studie met de zorg voor je kind(eren) en hebben een methode ontwikkeld om je verder te helpen.

Zo hebben we op elke school kolfruimtes, bieden we werkboekjes en kun je altijd terecht bij onze schoolmaatschappelijk werkers en zorgco√∂rdinatoren. De methode blijkt effectief en heeft in de afgelopen jaren al meer dan 100 studenten geholpen. Het Eindhovens Dagblad schreef er een artikel over.