Centrum voor Ondernemerschap

Wil jij naast studeren ook een bedrijf starten of heb je al een bedrijf? Meld je aan bij het ons, wij helpen je graag verder.

Bij Summa kun je ondernemen én een studie volgen. De opleiding die je gaat volgen en het soort bedrijf dat je hebt of wil starten, kunnen met elkaar te maken hebben. Dit hoeft niet.

Wij helpen je graag verder met diverse ondernemersvragen. Dit doen we onder andere door middel van coaching en workshops. 

Ik wilde al langer een eigen business
Danisha Wayas
Student commercieel medewerker en eigenaresse van Deebee's Collection

Student Ondernemers Regeling (SOR)

Heb je een bedrijf of een idee voor een bedrijf dan kun je gebruikmaken van de SOR. Met de SOR bieden maatwerk, zo kunnen we je lesrooster of bpv, in overleg, afstemmen op je ondernemersactiviteiten. Indien nodig voor je onderneming kunnen we ruimte en tijd organiseren. 

Ik krijg feedback, bijvoorbeeld op mijn website
Rik Jansen
Student bedrijfskunde en eigenaar van webwinkel Havlu

  Netwerken

  We kunnen je helpen met het opbouwen van een netwerk.

  We werken nauw samen met het CvO van Fontys, TU Eindhoven, SintLucas. Ook zijn er goede contacten met het regionale bedrijfsleven en de overheid. 

  Het CvO is vanuit het Summa College deelnemer aan The Gate: samenwerking in Brainport Eindhoven om technische startups te helpen en begeleiden.

   

  Ik denk dat we veel kunnen leren van elkaar
  Sawinah Roctus
  laatstejaars student marketing en communicatie en geeft theatervoorstellingen

   Contact

   Wil je meer informatie over de mogelijkheden?

   Neem contact op via de mail cvo@summacollege.nl, mail met Anne Nuwenhoud: a.nuwenhoud@summacollege.nl of bel met Chris van den Broek: 0639188595.