Werken bij Summa

 

Gaat jouw hart sneller kloppen van Summa?


17690

Studenten

258

Opleidingen

26

Scholen 

Summa is 100% gedrevenheid. Een onderwijsinstelling waar verbinding, bevlogenheid, lef en positiviteit voorop staan. Er werken louter gedreven professionals. Mensen die elke dag het beste uit zichzelf willen halen en uit de ander. Van leerkrachten tot klassenassistenten, van managers tot receptiemedewerkers. Stuk voor stuk bezitten ze Summa’s krachtige DNA. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat Summa jaar na jaar voorop loopt in kwaliteit en ontwikkeling. De goede opleidingen en persoonlijk aandacht voor elkaar en voor de studenten maken dat het Summa een professionele onderwijsinstelling is.

Werken bij het Summa is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf en de ander te halen. Een leven lang ontwikkelen vinden wij belangrijk; met training en coaching ontwikkelen wij onszelf en we vormen daarmee een voorbeeld voor onze studenten. Bij Summa staan we voor persoonlijke groei. Kortom; als werkgever willen wij jou de ruimte bieden om te excelleren. 

2022 in woord en beeld

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Voor het Summa College is de CAO MBO van toepassing. Als medewerker in het mbo krijg je naast je salaris en vakantiegeld ook een volledige dertiende maand. Lees alles over onze arbeidsvoorwaarden.

 


 

 

Onderwijsbevoegdheid behalen

Wil jij studenten begeleiden naar hun droombaan? Volg jij de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied? Werk je graag samen met collega’s om het beste uit je studenten te halen? Ontdek jouw mogelijkheden in het onderwijs, zoals het behalen van je onderwijsbevoegdheid

Heb je na het lezen van alle informatie nog een aanvullende vraag over werken bij Summa College? Wij vertellen je er graag meer over. Op donderdagmiddagen is daarvoor tijd gereserveerd. Kies een tijdstip dat je goed uitkomt en we nemen contact met je op.