Techniek (PIE) & Technologie

Ik hou van robotica, aanpakken, nieuwe technieken, onderzoeken en iets met mijn handen maken of repareren

Je houdt van alles wat met techniek, technologie en onderzoeken heeft te maken. Lekker met je handen werken en dingen uit elkaar halen om te leren hoe ze werken. Je hebt twee rechterhanden. Bouwen aan een product of systeem, nieuwe technieken leren kennen en vraagstukken oplossen. Ben je creatief in het bedenken van oplossingen, dan kun je techniek koppelen aan design. Techniek is erg belangrijk voor een duurzame en milieuvriendelijke toekomst. Je bent gemotiveerd om hier jouw bijdrage aan te leveren.
Play

Ben je onderzoekend, een pietje precies en zijn scheikunde en biologie jouw favoriete vakken? Denk dan eens aan werken in een laboratorium. Een boeiend en verantwoordelijk beroep.

Met een opleiding binnen interessegebied Techniek (PIE), Technologie & Laboratorium ga jij het maken. Zeker in een omgeving als Brainport Regio Eindhoven, een van de slimste regio’s ter wereld.

Bekijk ook eens de volgende

INTERESSEGEBIEDEN

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze